Osebno trenerstvo

Osebno trenerstvo

Osebno trenerstvo obsega širok spekter zvrsti in tehnik vadbe ter je prilagojeno vašim fizičnim zmogljivostim.

Osebno trenerstvo je način vadbe, ko s strokovnjakom na tem področju izvajte točno določen in predpisan trening, ki vam bo v najkrajšem času prinesel željene rezultate oziroma cilje.

Osebno trenerstvo se lahko izvaja v fitnesu, dvorani, v naravi, pri vas doma ali v vaši pisarni.Z vadbenim programom vas bomo vodili do optimalne telesne pripravljenosti.

Skozi vadbeni program boste spoznali veliko teoretičnih in praktičnih napotkov, kako zakorakati telesno in psihično pripravljeni največjim naporom naproti.

Vaš osebni trener bo poskrbel in vam zagotovil osnovno življensko energijo in aktivacijo mišic ter njihov tonus, izboljšali boste funkcionalnost svojega telesa in opazili tudi estetske spremembe. Počutili se boste samozavestno, vitalno in močno.

Naši vrhunski in strokovno podkovani inštruktorji izvajajo več različnih programov treninga. To so shujševalni programi, programi za pridobitev mišične mase, rehabilitacijski programi, posebni programi za povečanje moči in vzdržljivosti, programi za začetnike in starejše.

Osebno trenerstvo ni omejeno na starost ,spol ali status, namenjeno je vsem, ki se zavedajo pomena pravilnega pristopa k vadbi.

Pomoč osebnega trenerja je nenadomestljiva predvsem na začetku vadbenega procesa, saj sta demonstracija in nadzor izvedbe posameznih vaj vadečega zelo pomembna za njegov napredek in učinkovitost vadbe

Prednosti osebnega trenerstva

  • Strokovni nadzor in neprestana motivacija
  • Večkratne meritve teže in odstotka telesne maščobe
  • Programi treninga se spreminjajo in prilagajajo vašim zmogljivostim
  • Nasveti o prehrani in sestava jedilnika
  • Postavitev realnih ciljev na področju fitnesa

Dosežite z nami hitrejši, bolšji in pravilen napredek pri oblikovanju vaše idealne postave.

Vaša fizična kondicija je vedno večja prednost v današnjem poslovnem svetu, zato ne oklevajte in nas pokličite.

Uredili vam bomo prvi brezplačni sestanek, kjer se boste z vašim osebnim trenerjem temeljito pogovorili o vaših željah.

 

Osebni trenerji fitnes centra BIT