• Aleš Stražar

  ALEŠ STRAŽAR

  OSEBNI TRENER

Aleš Stražar, kondicijski trener in diplomirani kineziolog.

Svoje poslanstvo sem odkril nekje v 4. letniku gimnazije, ko sem si za življenjski cilj zadal spreminjati ljudi skozi gibanje in prehrano. Pred tem sem se vedno rad ukvarjal z raznimi športnimi aktivnostmi, vendar nikoli načrtno in nadzorovano. To svojo strast do gibanja in nepoznavanje trenažnega procesa sem izkoristil v svoj prid in se kot nepopisan list papirja podal v študij kineziologije-znanosti o gibanju.

Moji dve največji prednosti sta, da sem se vsakega gibanja, športa in nasploh aktivnosti, učil brez predhodnih, pogosto napačnih, gibalnih vzorcev in izkušenj. Zato gibanje razumem od čistega začetka naprej in tako lahko ljudem, ki so jim vaje nepoznane, svetujem s številnimi uporabnimi napotki, ki so tudi meni pomagali gibanje osvojiti celostno in pravilno. Tukaj pridem do moje druge prednosti-posluh za ljudi. Strankam vedno prisluhnem in poskušam razumeti njeno stisko, nato pa ji na njej razumljiv način pomagati in jo voditi iz nje.

Pri mojem delu me vodijo načela postopnosti (od lažjega k težjemu, po individualno prilagojenih korakih), celostnega pristopa (človeško telo mora delovati usklajeno in brez bolečin kot celota, ne kot skupek posameznih sklepov) in predvsem preprostosti. Vse svoje strokovno znanje skušam najbolj poenostavljeno in smiselno podajati svojim strankam ter ga uporabljati v praksi.

Z mojim strokovnim znanjem in vašo gorečo željo lahko skupaj dosežemo vaše zastavljene cilje, pa naj bo to:

 • Izoblikovanje in toniziranje postave,
 • izguba odvečnih kilogramov,
 • hipertrofija (rast mišic)
 • izboljšanje vašega počutja in samozavesti
 • gibanje za ohranitev in krepitev zdravja
 • povečanje vzdržljivosti, fizične kondicije
 • preventiva ali kurativa nekaterim poškodbam

Tudi sam sem v preteklih treh letih šel skozi ogromno telesno transformacijo na bolje, zato iz prve roke razumem s kakšnimi strahovi in tegobami se srečujete. Vendar je bila to ena mojih najboljših odločitev v življenju – vlagati sebe v lastno telo. Če si torej že dolgo želite spremeniti ali izboljšati fizični vidik telesa, potem spremenite to željo v cilj in se oglasite v našem fitnes centru. Cilj bomo zagotovo dosegli!

Izkoristi brezplačni 30 min posvet in z veseljem prisluhnem tvojim željam. 

Call Now Button Scroll to Top