• Anja Robavs

    ANJA ROBAVS

    OSEBNI TRENER

Za šport sem se navdušila v osnovni šoli, na šolskih športnih tekmovanjih v teku. Postala sem članica ljubljanskega atletskega kluba AD Mass, kjer sem začela trenirati tek na srednje proge, sprva na 800 metrov ter pozneje na 1500 metrov in več. Danes je za mano že 12 let pripravljalnih in tekmovalnih izkušenj na atletski progi.

Svoje izkušenje in ljubezen do športa sem po končanem magistrskem študiju prevajanja na Filozofski fakulteti nadgradila z licenco za vaditeljico atletike pri Atletski zvezi Slovenije in izpopolnila z izobraževanjem za inštruktorico fitnes vadbe pri Fitnes zvezi Slovenije.

Znanje dandanes z zanosom prenašam na ljubitelje teka, tako rekreativne kot tekmovalne tekače. Obenem izvajam osebne in semi-osebne treninge, vodene vadbe – moje področje so predvsem visoko intenzivne vadbe, bootcampi, vadba za izgubo telesne teže itd. Velik pomen pripisujem zdravi prehrani, zato s hrano že od nekdaj rada eksperimentiram ter posameznikom pomagam pri učenju uravnoteženih prehranskih navad in sestavi optimalnega jedilnika.

Izkoristi brezplačni 30 min posvet in z veseljem prisluhnem tvojim željam. 

Call Now Button Scroll to Top