FITNES

Treniraj 6 mesecev BREZPLAČNO!

  • NAJBOLJ VROČA PONUDBA POLETJA – treniraj 6 mesecev brezplačno (velja za vse pogodene pakete)
  • Letna karta za fitnes -44% le 339€ 
  • 6 mesečna karta za fitnes in vodene vadbe -40% le 229€
  • Vsi pogodbeni paketi imajo možnost zamrznitve od 1-6 mesecev.

Za vse člane, ki imajo katerikoli letni pogodbeni paket ali letno karto nudimo možnost igranja tenisa, badmintona in squasha brezplačno.

Brezplačni termini za badminton, squash in tenis

BADMINTON:

PON: 17 00 – 18 00 in 18 00 – 19 00
TOR: 17 00 – 18 00
SRE: 18 00 – 19 00
PET: 18 00 – 19 00

SOBOTA 18 00 – 19 00
NED: 9 00 – 10 00 in 17 00 – 18 00

SQUASH:                                 

PON: 18 00 – 18 45,  

SRE: 18 00 – 18 45, 

PETEK 18 00 – 18 45

TENIS:

(na voljo bo 5 ur tedensko. Poklicali boste na telefon ŠRC Fužine is se dogovorili za termin.

kdo smo ?

Fitnes center BIT v Ljubljani je vrhunsko opremljen fitnes na 800m2 (LIFE FITNESS, HAMMER STRENGTH, TECHNO GYM, PRECOR, ATX POWER, TUFF STAFF, MATRIX)

Prav tako je velik in ločen CROSS FIT prostor opremljen z najkvalitetnejšo opremo (kletke z leseno platformo, kettlebelli, vrvi za moč, elastike za stabilizacijo, slam žoge, medicinke, olimpijske uteži, vadbeni krogi, TRX trakovi, pliometrijska orodja..) 

V fitnesu je tudi ločen prostor s pripomočki za preventivo in postrehabilitacijo.

Zagotavljamo vam najboljši funkcionalni trening v mestu!

Nudimo vam tudi

15 različnih kardio naprav!

Ja, prav ste slišali!

Z našim kardio programom pridete hitro do optimalne fizične kondicije in visoke vzdržljivosti. Na voljo

WMX Rope trainer!

Air runner

Air bike

Stair master – tekoče stopnice

Rowing Concept – veslač

Ski-erg Concept

Bike-erg Concept

Indoor kolesa – wattmeter

Arc trainer

tekalne steze

nova digitalna TECHNOGYM kolesa

simulator teka na smučeh

spinnerji

orbitreki

Ne spreglej

POMEMBNO!

Ob nakupu karte za Fitnes vam pripada BREZPLAČNI PREDSTAVITVENI TRENING in BREZPLAČNI PROGRAM TRENINGA PO VAŠIH ŽELJAH. (kvalitetno hujšanje, pridobitev mišične mase, večja fizična vzdržljivost, boljša agilnost mišic).

BREZPLAČNO! Naši člani imajo možnost igrati brezplačno badminton, squash in tenis.

Zakaj vaditi pri nas?

KAJ ŠE ČAKAŠ? PRIDI, POGLEJ IN NAREDI SVOJ NAJBOLJŠI TRENING!

pravi naslov za tvojo telesno preobrazbo!

NOVO: TECHNOGYM SEATING LEG CURL

Leg Curl vam pomaga pri vadbi stegenskih mišic na varen in učinkovit način iz sedečega položaja

Za novo napravo proizvajalca TECHNOGYM smo se odločili zaradi zaradi izredno kvalitetne izdelave, še bolj pa navdušuje odlična mehanika giba in popolna izvedba vaje za krepitev vaših zadnjih stegenskih mišic.

Popolna izolacija in odlična biomehanika sta nas prepričali v nakup nove naprave, ki zadovolji najbolj zahtevne stranke.

Pridi in preizkusi najbolj učinkovito napravo za vaše zadnje stegenske mišice.

 

 

 

NOVO: TECHNOGYM ECXITE LIVE 900

Letos smo za vas v celoti prenovili kardio program koles. Na voljo imate 5 novih TECHNOGYM EXCITE LIVE 900 koles. 

Zagotovite si gladko vožnjo na najbolj kul sobnem kolesu. Ne glede na to, ali gre za počasno kolesarjenje na prostem ali za začetek z visoko intenzivno rutino, vas bo Excite Live Bike zaradi zasnove, možnosti vadbe in napredne biomehanike navdušil, da se vrnete v sedlo.

Konzola, mehko krmilo in pametna pedala so posebej zasnovani, tako da lahko izvajate rutinske in vadbene vaje – kot je pedaliranje stoje – popolnoma varno in udobno.

Upravljalniki Fast Track, ki so priročno nameščeni na krmilu, omogočajo enostavno spreminjanje intenzivnosti na letenju. Ni vam treba odložiti vadbe in ni tveganja vadbe z napačno držo.

Izberite svojo vadbo Technogym na podlagi svojih osebnih ciljev in virtualni trener vas bo vodil skozi vadbo ena na ena ter vam nudil spodbudo in predlagal stopnjo intenzivnosti, ki ji lahko prosto sledite ali jo spreminjate. Vsaka serija vadbe, ki temelji na ciljih, vključuje šest sej.

NOVO: STANDING LEG CURL

STANDING LEG CURL je naša zadnja pridobitev. Primarni namen vaje je krepitev mišičnih skupin na nogah.

To je preprosto naprava za noge, ki ne sme manjkati na vašem treningu.

Zagotavljamo vam popolno izolacijo zadnjih stegenskih mišic in popolni nadzor med izvedbo vaje.

Standing Leg Curl posnema posnema mišični vzorec nog in je idealen za aktiviranje zadnjih stegenskih mišic.

Naprava, ki je osvojila tudi nagrado za design in kakovost. 

 

BELT SQUAT

BELT SQUAT je naša zadnja pridobitev. Primarni namen vaje je krepitev mišičnih skupin na nogah. Poleg tega vaja igra veliko vlogo pri stabilizaciji trupa. Namenjena je predvsem tistim, ki jim osnovni počep s palico za vratom ne ustreza. 

Gib začnemo s kontroliranim spustom v počep pri čemer pazimo, da so kolena obrnjena v smeri stopal, trup je čvrsto stisnjen, teža pa porazdeljena po celem stopalu. Gib zaključimo z boki pod višino kolen oziroma toliko globoko, kot nam to dopušča gibljivost.

Težišče je primarno bolj na peti, nekje 40% teže pa razporejenih na prstih na nogah. V začetno pozicijo se vrnemo ko iztegnemo kolena in boke.

TUFF STAFF - LEG PRESS

TUFF STAFF Leg press je naša nova in dragocena pridobitev. Blagovna znamka TUFF STAFF je iz Združenih držav Amerike in velja za eno najbolj priznanih blagovnih znamk v svetu fitnes industrije.

Sama naprava je narejena za najbolj zahtevne in najbolj močne športnike in resne rekreativce. Rahlo ovaljna platforma za postavitev stopal omogoča različen prenos teže in maksimalen prenos teže na vaše stegenske mišice. Omogoča tudi širok razpon obremenitev z utežmi.

Pod platformo je nameščen tudi valj namenjen tudi treningu vaših mečnih mišic.

TUFF STAFF je enostavno naprava, ki bo zagotovo vaš nepogrešljiv del treninga za noge.

 

 

 

TECHNOGYM - HIPTHRUST PLATE LOADED

HIPTHRUST je nova in inovativna naprava za krepitev vaše zadnjice. Omogoča širok razpon obremenitev z utežmi in elastikami. 

Velika protizdrsna platforma ponuja 3 različne položaje stopal za raznoliko aktivacijo mišic.

Pri sami izvedbi vaje pride tudi do soaktivacije kvadricepsa in zadnje stegenske mišice.

 

Pridi in preizkusi trenutno najbolj zaželjeno napravo za vašo zadnjico!

 

 

TECHNOGYM - STANDING ABDUCTOR

STANDING ABDUCTOR je nova in inovativna naprava za krepitev vaše zadnjice. Optimalno aktivira vašo gluteus mišico. Velike in udobne podloge ter dolgi ročaji omogočajo vrhunsko udobje pri izvedbi vaje.

Ta edinstvena naprava je enostavna in varna za uporabo. Primerna je tako za ženske kot za moške.

Pridi in preizkusi trenutno najbolj “hot napravo” za vašo zadnjico!

 

 

 

BOOTY BUILDER
THE ORIGINAL HIP THRUST MACHINE

Booty Builder® je inovativna naprava za krepitev vaše zadnjice, zaradi katerega je potiskanje kolkov varnejše, hitrejše in boljše.

Pri vadbi na Booty Builderju izvajate optimalen obseg gibanja za krepitev gluteus maximusa. Naprava temelji na potisku kolka. V raziskavah je bilo dokazano, da zagotavlja izjemno aktivacijo gluteus mišice, prav tako tudi odlično aktivacijo mišic hrbtenice.

Booty Builder® zaobide vse težave z nalaganjem uteži na vaše kolke, saj je zgrajen na zelo stabilni platformi, ki je enostavna in VARNA za uporabo. Udobno ga lahko izvedejo vsi, vašo nastavitev pasu in klopi pa lahko prilagodimo posamezni biomehaniki oziroma vaši višini.

SKI ERG CONCEPT 2

Ski Erg je bil zasnovan tako, da je ustvaril gibanje, ki se uporablja pri vseh vrstah smučanja, vendar ponuja veliko več kot to. Ponuja sijajno vadbo v jedru telesa, povečuje vašo fizično kondicijo telesa in je primeren tudi za smučarske treninge.

Razpon gibanj na konceptu Ski Erg koncentrira delo skozi mišične skupine zgornjega dela telesa in jedra. Vaje krepijo osnovne mišice, trebuha, hrbta, ramen, rok in nog. Preprost je za izvedbo, poleg tega pa je vadbeni program odličen za razvijanje gibčnosti, koordinacije, ravnotežja in drže.

Monitor Performance Ski Erg je enostaven za uporabo, omogoča natančno oceno rezultatov in spremlja vaš napredek.

AIR RUNNER

Elitna profesionalna tekalna steza za intenzivno vadbo.

Deluje na lasten pogon in ni, kot tekalne, ki jih poznate, saj pri tej pokurite do 30% kalorij več. Praktično tekalna teče na “vašo energijo”, brez porabe karkršne koli električne energije. Optimalna za intervalne treninge in vadbo zelo hitrega teka -“sprinta”, kot tudi za normalni tek in hitro hojo.

Zaradi krivine, je mehanika teka enaka teku v naravi, ni pa udarcev s stopalom ob podlago, zato je vadba na tej tekalni steza zelo varna in ne povzroča bolečin v sklepih (GLEŽNJI, KOLENA, KOLKI).

AIR BIKE

Assault Air Bike je rezultat uresničenih idej in želj profesionalnih športnikov in športnih navdušencev, ki so skozi dolga leta prakse nabrali svoje izkušnje in znanja. To kolo omogoča anaerobne treninge, treninge vzdržljivosti in treninge za fizično vzdržljivost.

Zračne lopatice avtomatsko povečujejo upor med samo uporabo, večja kot je hitrost med kolesarjenjem, večji bo zračni upor, kar postavi Assault bike pred vso konkurenco, ki delujejo na upor magnetnega upora. To crossfit kolo je narejeno za visokointervalne treninge, kjer boste porabili maksimalno količino kalorij v najkrajšem možnem času. Neskončne možnosti so razlog, da je tako priljubljen pri kondicijskih trenerjih in crossfit navdušencih.

Air Bike uporabniku ponuja paleto funkcij na natančnem LCD zaslonu. Nameščeni programi vam ponujajo treninge z minimalnim naporom, pa vse do popolnoma nastavljivega treninga po želji uporabnika. Izbirajte med visokointenzivnimi intervali, postavite si oddaljen cilj ali pa si nastavite cilj porabljenih W.

ROW ERG Concept 2 – Pro veslač

Veslanje je nadvse učinkovita, popolna, dokaj preprosta in pred poškodbami varna telesna aktivnost.

Veslanje na simulatorju uporabniku omogoča aerobno in anaerobno vadbo, doseganje in vzdrževanje željene telesne pripravljenosti in teže, saj način gibanja celotnega telesa med vadbo zahteva precejšnjo porabo kalorij.

Še več; pri veslanju se mišice in sklepi gibljejo v precej večjem obsegu kot pri večini drugih aktivnosti, kar pomeni, da se mišice raztegujejo in sklepi premikajo v večji meri. To pa zagotavlja večjo mišično prožnost in gibljivost sklepov.

STAIR MASTER – tekoče stopnice

Pridi in preizkusi DOKAZANO najboljšo kardio napravo (poraba do 1200 cal)

Hoja po stopnicah porabi veliko kalorij v kratkem času, kar pomaga pri hujšanju in oblikovanju mišič sprednjega dela stegen, zadnjih stegenskih mišic, zadnjice in mečnih mišic. Z redno vadbo zmanjšate maščobe okrog trebuha in na drugih predelih telesa. Pomaga tudi pri pridobivanju mišične mase, kar je tudi razlog, da napravo uporablja vedno več športnikov. S hojo po stopnicah aktiviramo tudi mišice trupa, ki pomagajo pri pravilni drži.

Hoja po stopnicah je naravno gibanje – izboljša funkcionalnost telesa, krepi vaše telo in prispeva k lažjemu opravljanju vsakodnevnih obveznosti.

BIKE ERG – CONCEPT 2

Concept 2 BikeErg je najnovejši dodatek družini kardio ergonometrov, ki so ustvarjeni za šport. BikeErg ima enak vztrajnik in nadzor zmogljivosti kot Concept 2 Veslač in SkiErg, kar prinaša kolesarjenju prednost.

Vztrajnik uporablja zračni upor za ustvarjanje gladke, tihe vožnje, ki se odziva na vaše napore. Blažilnik je “prestava”, kar vam omogoča, da prilagodite občutek svoje vožnje. Za razliko od večine stacionarnih koles ima BikeErg sklopko, tako kot pravo kolo, ko prenehate s pedaliranjem se vztrajnik še naprej vrti.

Scroll Up
Cart
  • No products in the cart.