FITNES

DARILNI BONI -40% in BREZPLAČNA VADBA DO 18.1.2022

UNOVČI BON21! IGRAJ TENIS, BADMINTON IN SQUASH BREZPLAČNO!

NOVO! NOVO!

Za vse člane, ki imajo katerikoli pogodbeni paket, letno karto ali 6-mesečno karto nudimo možnost igranja tenisa, badmintona in squasha brezplačno. Prav tako sta na voljo 2 boksarski vreči, ki ju lahko uporabljate vsak dan do 16-ih.

BON21 lahko izkoristite za mesečne, trimesečne, večmesečne karte, pogodbene pakete in za osebna trenerstva.

  • Vadba je dovoljena le osebam, ki ne kažejo bolezenskih znakov povezanih z boleznijo SARS COVID 19 (npr. povišana telesna temperatura, kihanje, kašljanje, izcedek iz nosu)
Drage članice in člani
 
Zaradi vse večjega števila obolelih z aktualnim virusom, smo v skladu z NIJZ primorani tudi mi poostriti nekatere ukrepe. Ukrepi se nanašajo predvsem na omejeno število vadečih in sicer:
 

Resnično vas prosimo, da se skrbno in vestno držite še ostalih že znanih ukrepov (pravilno higieno kašljanja in kihanja, maske, razdalja, razkuževanje,..) in s tem pripomorete k zagotavljanju varnega okolja za receptorke, druge vadeče in navsezadnje tudi zase

 

  • Kardio program smo razredčili, namestili razkužila na vsako napravo, na večih mestih smo prav tako namestili razkuževalne postaje, fitnes redno zračimo in glede na velikost prostorov v izmeri 800m2 je zagotovljena minimalna razdalja 2m.
  • Udeleženci si razkužijo roke ob vstopu v športni objekt in ob vstopu v dvorano za vadbo
  • V sanitarijah bo zagotovljeno ustrezno čiščenje, razkuževanje in zračenje prostora
  • Vaš Fitnes center Bit

kdo smo ?

Fitnes center BIT v Ljubljani je vrhunsko opremljen fitnes na 800m2 (LIFE FITNESS, HAMMER STRENGTH, TECHNO GYM, PRECOR, ATX POWER)

Prav tako je velik in ločen CROSS FIT prostor opremljen z najkvalitetnejšo opremo (kletke z leseno platformo, kettlebelli, vrvi za moč, elastike za stabilizacijo, slam žoge, medicinke, olimpijske uteži, vadbeni krogi, TRX trakovi, pliometrijska orodja..) 

Zagotavljamo vam najboljši funkcionalni trening v mestu!

Nudimo vam tudi

14 različnih vrst kardio naprav!

Ja, prav ste slišali!

Z našim kardio programom pridete hitro do optimalne fizične kondicije in visoke vzdržljivosti. Na voljo so:

Air runner

Air bike

Stair master – tekoče stopnice

Rowing Concept – veslač

Ski-erg Concept

Bike-erg Concept

Indoor kolesa – wattmeter

Arc trainer

tekalne steze

digitalna kolesa

simulator teka na smučeh

spinnerji

orbitreki

Ne spreglej

POMEMBNO!

Ob nakupu karte za Fitnes vam pripada BREZPLAČNI PREDSTAVITVENI TRENING in BREZPLAČNI PROGRAM TRENINGA PO VAŠIH ŽELJAH. (kvalitetno hujšanje, pridobitev mišične mase, večja fizična vzdržljivost, boljša agilnost mišic).

BREZPLAČNO! Naši člani imajo možnost igrati brezplačno badminton, squash in tenis.

Zakaj vaditi pri nas?

KAJ ŠE ČAKAŠ? PRIDI, POGLEJ IN NAREDI SVOJ NAJBOLJŠI TRENING!

pravi naslov za tvojo telesno preobrazbo!

BOOTY BUILDER
THE ORIGINAL HIP THRUST MACHINE

Booty Builder® je nova in inovativna naprava za krepitev vaše zadnjice, zaradi katerega je potiskanje kolkov varnejše, hitrejše in boljše.

Pri vadbi na Booty Builderju izvajate optimalen obseg gibanja za krepitev gluteus maximusa. Naprava temelji na potisku kolka. V raziskavah je bilo dokazano, da zagotavlja izjemno aktivacijo gluteus mišice, prav tako tudi odlično aktivacijo mišic hrbtenice.

Booty Builder® zaobide vse težave z nalaganjem uteži na vaše kolke, saj je zgrajen na zelo stabilni platformi, ki je enostavna in VARNA za uporabo. Udobno ga lahko izvedejo vsi, vašo nastavitev pasu in klopi pa lahko prilagodimo posamezni biomehaniki oziroma vaši višini.

Ta edinstvena naprava je primerna tako za ženske kot za moške, saj je najvišja obremenitev 170 kg.

SKI ERG CONCEPT 2

Ski Erg je bil zasnovan tako, da je ustvaril gibanje, ki se uporablja pri vseh vrstah smučanja, vendar ponuja veliko več kot to. Ponuja sijajno vadbo v jedru telesa, povečuje vašo fizično kondicijo telesa in je primeren tudi za smučarske treninge.

Razpon gibanj na konceptu Ski Erg koncentrira delo skozi mišične skupine zgornjega dela telesa in jedra. Vaje krepijo osnovne mišice, trebuha, hrbta, ramen, rok in nog. Preprost je za izvedbo, poleg tega pa je vadbeni program odličen za razvijanje gibčnosti, koordinacije, ravnotežja in drže.

Monitor Performance Ski Erg je enostaven za uporabo, omogoča natančno oceno rezultatov in spremlja vaš napredek.

AIR RUNNER

Elitna profesionalna tekalna steza za intenzivno vadbo.

Deluje na lasten pogon in ni, kot tekalne, ki jih poznate, saj pri tej pokurite do 30% kalorij več. Praktično tekalna teče na “vašo energijo”, brez porabe karkršne koli električne energije. Optimalna za intervalne treninge in vadbo zelo hitrega teka -“sprinta”, kot tudi za normalni tek in hitro hojo.

Zaradi krivine, je mehanika teka enaka teku v naravi, ni pa udarcev s stopalom ob podlago, zato je vadba na tej tekalni steza zelo varna in ne povzroča bolečin v sklepih (GLEŽNJI, KOLENA, KOLKI).

AIR BIKE

Assault Air Bike je rezultat uresničenih idej in želj profesionalnih športnikov in športnih navdušencev, ki so skozi dolga leta prakse nabrali svoje izkušnje in znanja. To kolo omogoča anaerobne treninge, treninge vzdržljivosti in treninge za fizično vzdržljivost.

Zračne lopatice avtomatsko povečujejo upor med samo uporabo, večja kot je hitrost med kolesarjenjem, večji bo zračni upor, kar postavi Assault bike pred vso konkurenco, ki delujejo na upor magnetnega upora. To crossfit kolo je narejeno za visokointervalne treninge, kjer boste porabili maksimalno količino kalorij v najkrajšem možnem času. Neskončne možnosti so razlog, da je tako priljubljen pri kondicijskih trenerjih in crossfit navdušencih.

Air Bike uporabniku ponuja paleto funkcij na natančnem LCD zaslonu. Nameščeni programi vam ponujajo treninge z minimalnim naporom, pa vse do popolnoma nastavljivega treninga po želji uporabnika. Izbirajte med visokointenzivnimi intervali, postavite si oddaljen cilj ali pa si nastavite cilj porabljenih W.

ROW ERG Concept 2 – Pro veslač

Veslanje je nadvse učinkovita, popolna, dokaj preprosta in pred poškodbami varna telesna aktivnost.

Veslanje na simulatorju uporabniku omogoča aerobno in anaerobno vadbo, doseganje in vzdrževanje željene telesne pripravljenosti in teže, saj način gibanja celotnega telesa med vadbo zahteva precejšnjo porabo kalorij.

Še več; pri veslanju se mišice in sklepi gibljejo v precej večjem obsegu kot pri večini drugih aktivnosti, kar pomeni, da se mišice raztegujejo in sklepi premikajo v večji meri. To pa zagotavlja večjo mišično prožnost in gibljivost sklepov.

STAIR MASTER – tekoče stopnice

Pridi in preizkusi DOKAZANO najboljšo kardio napravo (poraba do 1200 cal)

Hoja po stopnicah porabi veliko kalorij v kratkem času, kar pomaga pri hujšanju in oblikovanju mišič sprednjega dela stegen, zadnjih stegenskih mišic, zadnjice in mečnih mišic. Z redno vadbo zmanjšate maščobe okrog trebuha in na drugih predelih telesa. Pomaga tudi pri pridobivanju mišične mase, kar je tudi razlog, da napravo uporablja vedno več športnikov. S hojo po stopnicah aktiviramo tudi mišice trupa, ki pomagajo pri pravilni drži.

Hoja po stopnicah je naravno gibanje – izboljša funkcionalnost telesa, krepi vaše telo in prispeva k lažjemu opravljanju vsakodnevnih obveznosti.

BIKE ERG – CONCEPT 2

Concept 2 BikeErg je najnovejši dodatek družini kardio ergonometrov, ki so ustvarjeni za šport. BikeErg ima enak vztrajnik in nadzor zmogljivosti kot Concept 2 Veslač in SkiErg, kar prinaša kolesarjenju prednost.

Vztrajnik uporablja zračni upor za ustvarjanje gladke, tihe vožnje, ki se odziva na vaše napore. Blažilnik je “prestava”, kar vam omogoča, da prilagodite občutek svoje vožnje. Za razliko od večine stacionarnih koles ima BikeErg sklopko, tako kot pravo kolo, ko prenehate s pedaliranjem se vztrajnik še naprej vrti.

Scroll Up
Cart
  • No products in the cart.