OSEBNO TRENERSTVO

NAŠI OSEBNI TRENERJI VAM PRISLUHNEJO, ZATO SI ZAGOTOVI BREZPLAČNI POSVET!

Naši strokovno podkovani osebni trenerji vam vedno prisluhnejo in vas motivirajo, da dosežete željene rezultate. Poskrbeli in zagotovili vam bodo osnovno življensko energijo, aktivirali bodo vaše mišice in dvignili njihov tonus. Izboljšali boste funkcionalnost svojega telesa in opazili tudi estetske spremembe. Počutili se boste bolj samozavestno, vitalno in močno. TO VAM ZAGOTAVLJAMO!

Naši izkušeni osebni trenerji izvajajo več različnih programov treninga.

shujševalni programi

programi za pridobitev mišične mase

rehabilitacijski programi

posebni programi za povečanje moči in vzdržljivosti

programi za začetnike in starejše

NOVO: Program proti bolečinam v hrbtenici in krepitev trupa.

Osebno trenerstvo se lahko izvaja v fitnesu, dvorani, v naravi, pri vas doma ali v vaši pisarni. Z vadbenim programom vas bomo vodili do optimalne telesne pripravljenosti.

Skozi vadbeni program boste spoznali veliko teoretičnih in praktičnih napotkov, kako zakorakati telesno in psihično pripravljeni največjim naporom naproti.

Osebno trenerstvo ni omejeno na starost ,spol ali status, namenjeno je vsem, ki se zavedajo pomena pravilnega pristopa k vadbi.

Pomoč osebnega trenerja je nenadomestljiva predvsem na začetku vadbenega procesa, saj sta demonstracija in nadzor izvedbe posameznih vaj vadečega zelo pomembna za njegov napredek in učinkovitost vadbe

Prednosti osebnega trenerstva

Strokovni nadzor in neprestana motivacija

Večkratne meritve teže in odstotka telesne maščobe

Programi treninga se spreminjajo in prilagajajo vašim zmogljivostim

Nasveti o prehrani in sestava jedilnika
zagotovljen napredek pri oblikovanju vaše idealne postave

MELINDA SKOLIBER

OSEBNI TRENER

Sem Melinda Skoliber, študentka Fakultete za šport. Šport me spremlja že od malih nog. Preizkusila sem se v mnogih športih, vendar sem svojo strast našla v fitnesu, funkcionalni vadbi, pilatesu in osebnemu trenerstvu. Pomembnosti gibanja in delovanja človekovega telesa sem se začela zavedati predvsem med študijem. V ljudeh želim spodbuditi željo in ugodje v gibanju in predvsem zdrav uravnovešen način življanja. Vse se začne z ustrezno miselnostjo, kar se prevali v navade in se odraža v zadovoljstvu in samozavestni predstavi posameznika. To je tisto, kar želim spodbujati pri svojih strankah. Sodelujem z različno populacijo, od dojenčkov do starostnikov na različnih področjih gibalne dejavnosti, od plavanja, vadb v vodi ter v fitnes centru BIT. Pri treningih veliko pozornosti posvetim učenju pravilnih gibalnih vzorcev, krepitvi zakrčenih mišic in sprostitev skrajšanih mišic ter zavedanju lastnega telesa. Vadbo v fitnesu bi rada predstavila kot možnost za izboljšanje fizične pripravljenosti, krepitve zdravja ter dobrega počutja in ne monotone rutine naprav in uteži. Pridružite se mi na predstavitvenem treningu, kjer boste pridobili že velik del zgoraj predstavljenega.

NATAN MAKSIMOVIĆ

OSEBNI TRENER

Natan Maksimović je kot otrok s strani zdravnikov prejel informacijo, da se z vrhunskim športom ne bo mogel ukvarjati. Takrat se je začel njegov študij o optimizirani telesni zmogljivosti. Kmalu je tudi sam postal slovenski reprezentant badmintona in športnik s statusom na Olimpijskem komiteju Slovenije. Ker pa je v sebi ves čas imel potrebo po delitvi znanja, se je odločil, da stopi tudi v trenerske čevlje. Pridi in tudi ti z Natanom uresniči svoje sanje.

TADEJ ROLIH

OSEBNI TRENER

Tadej Rolih je imel že kot otrok veliko stika s športom. Njegove obšolske aktivnosti so ga zapeljale v rokometne vode ter šolanje na športnem oddelku Gimnazije Šiška. Na svoji tekmovalni poti je utrpel hudo poškodbo ledvenega dela hrbtenice. Dve operaciji sta zanj predstavljali prelomno točko v samem dojemanju športa in zavedanja mnogih nevarnosti pri nepravilnem trenažnem procesu ter izvedbi vaj. Takrat se je tudi podrobneje izobrazil in svoje kompetence za delo na področju športa priglasil k Olimpijskemu komiteju Slovenije. Sam je velik zagovornik aktivnega načina življena in uravnotežene prehrane. Njegov profesionalni individualni pristop in predanost do dela, te v kombinaciji s tvojo željo in zagnanostjo pripelje do začrtanih ciljev.

ANJA BABNIK

OSEBNI TRENER

Sem Anja Babnik in šport je del mojega življenja že odkar pomnim. V najstniških letih sem ljubezen do športa, v kombinaciji z umetnostjo in estetiko, razvijala skozi ples ter različne gimnastične in akrobatske prvine. Svoje poslanstvo pa sem odkrila v fitnesu, kondicijski pripravi, funkcionalnih vadbah in osebnemu trenerstvu. Pri študiju na Fakulteti za šport sem skozi program športno treniranje, pridobila potrebne kompetence, moja ožja usmeritev pa je bila področje fitnesa. Vsak človek je individuum in temu primerno mora biti zasnovan tudi trenažni proces posameznika. Moj namen je, da glede na posebnosti, pomanjkljivosti, želje in potrebe vadečega sestavim program, ki ga bo skozi pravilne motorične vzorce varno pripeljal do željenega cilja. To je do večje funkcionalnosti telesa, skozi izboljšanje splošne moči, vzdržljivosti, koordinacije, hitrosti in gibljivosti. Motivirati si želim čisto vse, ki si želijo spremeniti svoj slog življenja in navade, tako začetnike, kot tiste, ki jim vadba ni tuja. Hkrati želim vadbo za moč približati vsem generacijam mlajšim in starejšim, saj je le – ta ključnega pomena za splošno zdravje in tudi preventivo pred poškodbami. Vsak se želi v svojem telesu počutiti dobro in dejstvo, da lahko nekomu na poti do tega pomagam jaz, me navdaja z največjim zadovoljstvom.