OSEBNO TRENERSTVO

NAŠI OSEBNI TRENERJI VAM PRISLUHNEJO, ZATO SI ZAGOTOVI BREZPLAČNI POSVET!

Na voljo omejena ponudba paketov za OSEBNO TRENERSTVO! Pohiti in si zagotovi 1. BREZPLAČNI TRENING ter najboljšo ceno v mestu!

Naši strokovno podkovani osebni trenerji vam vedno prisluhnejo in vas motivirajo, da dosežete željene rezultate. Poskrbeli in zagotovili vam bodo osnovno življensko energijo, aktivirali bodo vaše mišice in dvignili njihov tonus. Izboljšali boste funkcionalnost svojega telesa in opazili tudi estetske spremembe. Počutili se boste bolj samozavestno, vitalno in močno. TO VAM ZAGOTAVLJAMO!

Naši izkušeni osebni trenerji izvajajo več različnih programov treninga.

shujševalni programi

programi za pridobitev mišične mase

rehabilitacijski programi

posebni programi za povečanje moči in vzdržljivosti

programi za začetnike in starejše

NOVO: Program proti bolečinam v hrbtenici in krepitev trupa.

Osebno trenerstvo se lahko izvaja v fitnesu, dvorani, v naravi, pri vas doma ali v vaši pisarni. Z vadbenim programom vas bomo vodili do optimalne telesne pripravljenosti.

Skozi vadbeni program boste spoznali veliko teoretičnih in praktičnih napotkov, kako zakorakati telesno in psihično pripravljeni največjim naporom naproti.

Osebno trenerstvo ni omejeno na starost ,spol ali status, namenjeno je vsem, ki se zavedajo pomena pravilnega pristopa k vadbi.

Pomoč osebnega trenerja je nenadomestljiva predvsem na začetku vadbenega procesa, saj sta demonstracija in nadzor izvedbe posameznih vaj vadečega zelo pomembna za njegov napredek in učinkovitost vadbe

Prednosti osebnega trenerstva

Strokovni nadzor in neprestana motivacija

Večkratne meritve teže in odstotka telesne maščobe

Programi treninga se spreminjajo in prilagajajo vašim zmogljivostim

Nasveti o prehrani in sestava jedilnika
zagotovljen napredek pri oblikovanju vaše idealne postave

MELINDA SKOLIBER

OSEBNI TRENER

Sem Melinda Skoliber, študentka Fakultete za šport. Šport me spremlja že od malih nog. Preizkusila sem se v mnogih športih, vendar sem svojo strast našla v fitnesu, funkcionalni vadbi, pilatesu in osebnemu trenerstvu. Pomembnosti gibanja in delovanja človekovega telesa sem se začela zavedati predvsem med študijem. V ljudeh želim spodbuditi željo in ugodje v gibanju in predvsem zdrav uravnovešen način življanja. Vse se začne z ustrezno miselnostjo, kar se prevali v navade in se odraža v zadovoljstvu in samozavestni predstavi posameznika. To je tisto, kar želim spodbujati pri svojih strankah. Sodelujem z različno populacijo, od dojenčkov do starostnikov na različnih področjih gibalne dejavnosti, od plavanja, vadb v vodi ter v fitnes centru BIT. Pri treningih veliko pozornosti posvetim učenju pravilnih gibalnih vzorcev, krepitvi zakrčenih mišic in sprostitev skrajšanih mišic ter zavedanju lastnega telesa. Vadbo v fitnesu bi rada predstavila kot možnost za izboljšanje fizične pripravljenosti, krepitve zdravja ter dobrega počutja in ne monotone rutine naprav in uteži. Pridružite se mi na predstavitvenem treningu, kjer boste pridobili že velik del zgoraj predstavljenega.

LUKA LAH

OSEBNI TRENER

Sem Luka Lah, diplomiran športni trener. Zanimanje za šport me spremlja že od otroštva, zaradi česar sem treniral mnogo športov, nazadnje pa sem se ustalil pri atletiki, kjer še vedno redno tekmujem v metu kopja, diska in krogle. Zavedam se, da vadba in življenjski slog močno vplivata na dobro počutje in funkcionalnost telesa. Zaradi tega sem začel iskati načine, da bi, kljub intenzivni vadbi za moč, moje telo ostalo še vedno gibljivo in s tem funkcionalno. Napačna izvedba vaj lahko že sama po sebi negativno vpliva na naše počutje, kar pa ni smisel športa. Šport nam mora dati več energije, nas osrečiti in nam omogočiti lažje gibanje in izvajanje vsakodnevnih opravil, ne pa nas omejevati. Vsak posameznik je edinstven – športno predznanje, želje in cilji so le majhen del celote, ki nas dela različne. Prav zaradi tega verjamem, da mora biti športna vadba skrbno prilagojena posameznikovim potrebam, sposobnostim in ciljem. Tako se lahko zagotovijo optimalni rezultati, hkrati pa ohranja motivacija, želja po gibanju in zdravje. Veselim se spoznavanja novih ljudi in s tem novih izzivov ter ciljev, ki si jih bomo skupaj zastavili.

ROBIN RISMAL

OSEBNI TRENER

Sem Robin, 24-letni diplomirani kineziolog, že od nekdaj pa me navdušuje svet športa. Moja športna pot se je začela že v zgodnji mladosti, ko sem deset let posvetil treniranju košarke. Skozi to obdobje sem pridobil številne športne veščine ter se naučil pomembnosti ekipnega dela. V zadnjih nekaj letih sem usmeril svojo strast v fitnes, kjer združujem svoje znanje kineziologije s svojo ljubeznijo do vadbe. Fitnes mi omogoča raznolike športne aktivnosti, ki so ključne za ohranjanje zdravega načina življenja. Poleg tega sem pridobil izkušnje tudi na področju trenerskega dela. Eno sezono sem deloval kot kondicijski trener ekipe košarkarske ekipe v prvi madžarski ligi, pred tem pa sem eno leto uspešno vodil U-10 košarkarsko ekipo.