OSEBNO TRENERSTVO

NAŠI OSEBNI TRENERJI VAM PRISLUHNEJO, ZATO SI ZAGOTOVI BREZPLAČNI POSVET!

SPOMLADANSKI HIT! Treniraj brezplačno do 18.4.2023, brez vpisnine!

Na voljo omejena ponudba paketov za OSEBNO TRENERSTVO! Pohiti in si zagotovi najboljšo ceno v mestu!

Naši strokovno podkovani osebni trenerji vam vedno prisluhnejo in vas motivirajo, da dosežete željene rezultate. Poskrbeli in zagotovili vam bodo osnovno življensko energijo, aktivirali bodo vaše mišice in dvignili njihov tonus. Izboljšali boste funkcionalnost svojega telesa in opazili tudi estetske spremembe. Počutili se boste bolj samozavestno, vitalno in močno. TO VAM ZAGOTAVLJAMO!

Naši izkušeni osebni trenerji izvajajo več različnih programov treninga.

shujševalni programi

programi za pridobitev mišične mase

rehabilitacijski programi

posebni programi za povečanje moči in vzdržljivosti

programi za začetnike in starejše

NOVO: Program proti bolečinam v hrbtenici in krepitev trupa.

Osebno trenerstvo se lahko izvaja v fitnesu, dvorani, v naravi, pri vas doma ali v vaši pisarni. Z vadbenim programom vas bomo vodili do optimalne telesne pripravljenosti.

Skozi vadbeni program boste spoznali veliko teoretičnih in praktičnih napotkov, kako zakorakati telesno in psihično pripravljeni največjim naporom naproti.

Osebno trenerstvo ni omejeno na starost ,spol ali status, namenjeno je vsem, ki se zavedajo pomena pravilnega pristopa k vadbi.

Pomoč osebnega trenerja je nenadomestljiva predvsem na začetku vadbenega procesa, saj sta demonstracija in nadzor izvedbe posameznih vaj vadečega zelo pomembna za njegov napredek in učinkovitost vadbe

Prednosti osebnega trenerstva

Strokovni nadzor in neprestana motivacija

Večkratne meritve teže in odstotka telesne maščobe

Programi treninga se spreminjajo in prilagajajo vašim zmogljivostim

Nasveti o prehrani in sestava jedilnika
zagotovljen napredek pri oblikovanju vaše idealne postave

MELINDA SKOLIBER

OSEBNI TRENER

Sem Melinda Skoliber, študentka Fakultete za šport. Šport me spremlja že od malih nog. Preizkusila sem se v mnogih športih, vendar sem svojo strast našla v fitnesu, funkcionalni vadbi, pilatesu in osebnemu trenerstvu. Pomembnosti gibanja in delovanja človekovega telesa sem se začela zavedati predvsem med študijem. V ljudeh želim spodbuditi željo in ugodje v gibanju in predvsem zdrav uravnovešen način življanja. Vse se začne z ustrezno miselnostjo, kar se prevali v navade in se odraža v zadovoljstvu in samozavestni predstavi posameznika. To je tisto, kar želim spodbujati pri svojih strankah. Sodelujem z različno populacijo, od dojenčkov do starostnikov na različnih področjih gibalne dejavnosti, od plavanja, vadb v vodi ter v fitnes centru BIT. Pri treningih veliko pozornosti posvetim učenju pravilnih gibalnih vzorcev, krepitvi zakrčenih mišic in sprostitev skrajšanih mišic ter zavedanju lastnega telesa. Vadbo v fitnesu bi rada predstavila kot možnost za izboljšanje fizične pripravljenosti, krepitve zdravja ter dobrega počutja in ne monotone rutine naprav in uteži. Pridružite se mi na predstavitvenem treningu, kjer boste pridobili že velik del zgoraj predstavljenega.

NATAN MAKSIMOVIĆ

OSEBNI TRENER

Natan Maksimović je kot otrok s strani zdravnikov prejel informacijo, da se z vrhunskim športom ne bo mogel ukvarjati. Takrat se je začel njegov študij o optimizirani telesni zmogljivosti. Kmalu je tudi sam postal slovenski reprezentant badmintona in športnik s statusom na Olimpijskem komiteju Slovenije. Ker pa je v sebi ves čas imel potrebo po delitvi znanja, se je odločil, da stopi tudi v trenerske čevlje. Pridi in tudi ti z Natanom uresniči svoje sanje.

TADEJ ROLIH

OSEBNI TRENER

Tadej Rolih je imel že kot otrok veliko stika s športom. Njegove obšolske aktivnosti so ga zapeljale v rokometne vode ter šolanje na športnem oddelku Gimnazije Šiška. Na svoji tekmovalni poti je utrpel hudo poškodbo ledvenega dela hrbtenice. Dve operaciji sta zanj predstavljali prelomno točko v samem dojemanju športa in zavedanja mnogih nevarnosti pri nepravilnem trenažnem procesu ter izvedbi vaj. Takrat se je tudi podrobneje izobrazil in svoje kompetence za delo na področju športa priglasil k Olimpijskemu komiteju Slovenije. Sam je velik zagovornik aktivnega načina življena in uravnotežene prehrane. Njegov profesionalni individualni pristop in predanost do dela, te v kombinaciji s tvojo željo in zagnanostjo pripelje do začrtanih ciljev.

ALEKSANDRA PODGORŠEK

OSEBNI TRENER

Ime mi je Aleksandra Podgoršek. Sem zelo nasmejana in živahna punca, ki se že malih nog ukvarja s športom in sem tako pri 6-ih letih pristala v ritmični gimnastiki, kjer sem preživela 14 let svojega življenja. Zaradi poškodbe komolca in gležnja, sem pomahala ritmični gimnastiki v slovo in se odpravila po poti odkrivanja zmožnosti človeškega telesa. Moje življenje se je čez noč obrnilo in začela sem se bolj redno ukvarjati s fitnesom in tako sem tudi pristala na športnem resničnostnem šovu Exatlon Slovenija. Podrobneje sem se začela izobraževati o delovanju človeškega telesa in o pomembnosti fizične pripravljenosti. To znanje me je popeljalo na pot osebnega trenerstva, kjer sem opravila licenco AFP. Navdih za osebno trenerstvo sem dobila, saj sem vedno rada pomagala ljudem dosegati njihove cilje in izboljšati njihovo počutje ter športno pripravljenost.